Home / Tag Archives: официјални

Tag Archives: официјални

ВМРО ДПМНЕ ја прослави победата

ВМРО ДПМНЕ и  Коалицијата “ За подобра Македонија “ на предвремените избори освои вкупно 51 мандат, а СДСМ 49 пратенички мендати. Со тоа за победник на предвремените избори, со над 20.000 гласови пред опозиционата СДСМ  е прогласена партијата на ВМРО ...

Read More »