Home / Tag Archives: ОК Иванчо Тошевски

Tag Archives: ОК Иванчо Тошевски

Денес се конституира новиот ОК на ВМРО ДПМНЕ

Новиот локален лидер на ВМРО ДПМНЕ Битола, Иванчо Тошевски за вечерва ја закажал конститутивната седница на новиот Општински комитет, кој тој го составил. Според информации на Битолски весник новиот локален лидер веќе ги информирал некои членови на ВМРО ДПМНЕ дека ...

Read More »