Home / Tag Archives: Оливе

Tag Archives: Оливе

Опозицијата во обид да го спаси Зврлевски

Собранието на Република Македонија денеска на продолжението на шестата седница ја почна расправата за Предлогот за разрешување на државниот јавен обвинител Марко Зврлевски, за што се имаат пријавено над 80 пратеници. Веднаш по обраќањето на заменик-министерот за правда Оливер Ристовски, претседателот ...

Read More »