Home / Tag Archives: општински комитети

Tag Archives: општински комитети

Предложени реформи во ВМРО ДПМНЕ

Илија Илијовски, член на Републичкиот штаб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ. Предложи денес неколку измени на Статутот на партијата со кои таа ќе стане полиберална, подемократска и подецентрализирана во носењето на одлуките. „Статутарните измени треба да воспостават нови органи во партијата ...

Read More »