Home / Tag Archives: орудие

Tag Archives: орудие

Им се заканувал со пиштол затоа што го престигнале со возилото

Вчера околу 15.20 часот, додека Т.Б. (26) од Битола со своето возило, заедно со сопругата Х.З., нејзината сестра Е.З. и нејзиниот пријател Д.Д., се враќале од Нижеполе, ги претекнало возило „Киа Пиканто“ и на тој начин ја загрозило нивната и ...

Read More »