Don't Miss
Home / Tag Archives: ослободени

Tag Archives: ослободени

Приведените за палењето на автомобилите ослободени

Приведените двајца битолчани кои беа од страна на битолската полиција осомничени дека ги запалиле возилата, се пуштени на слобода. По неколкучасовниот распит, битолската полиција доцна вечерва во недостиг на докази ги ослободи двајцата осомничени битолчани за палењето на автомобилите. Тие ...

Read More »