Home / Tag Archives: пакети

Tag Archives: пакети

МКЦ донираше хуманитарни пакети на корисничките во Женскиот центар за поддршка во Битола

Младинскиот културен центар-Битола изминатите 2 недели организираше волонтерска акција за донирање на прехрамбени производи и средства за лична хигиена, во рамките на акцијата Ден на добри дела 2024. Граѓаните донираа во просториите на МКЦ-Битола и два дена на штандот на ...

Read More »

Новогодишна приредба во Центарот за ран детски развој “БАМБИ “-Новаци

Со новогодишна приредба организирана од Центарот за ран детски развој Бамби од Новаци се означи стартот на Новогодишните и Божиќните празнувања.На претставата присуствуваше градоначалникот Кузманоски кој заедно со Дедо Мраз ги израдуваа најмладите од општината подарувајќи им пригодни новогодишни поклончиња ...

Read More »