Don't Miss
Home / Tag Archives: ПАОК

Tag Archives: ПАОК

Во Солун освоени 12 златни медали

          Академијата за боречки спортови и вештини “ЗА НЕД ДО” од Битола на покана на Грчката федерација за боречки вештини во периодот од 17 – 18 оември 2018 година учествуваше на 7-тиот Интернационален и 11-тиот Сегрчки шампионат за боречки вештини ...

Read More »