Don't Miss
Home / Tag Archives: парарелка

Tag Archives: парарелка

Промовирана првата регионална дисперзирана спортска паралелка во Битола

Битола е дел од проектот за отворање на фудбалска парарелка во рамките на Фудбалската Академија, заеднички проект на Владата на Република Македонија, Агенцијата за млади и спорт, Министерството за образование и наука, локалната самоуправа и Фудбалската федерација на Македонија. Денес ...

Read More »