Don't Miss
Home / Tag Archives: паркинзи

Tag Archives: паркинзи

Почна со наплата на паркирањето во затворените паркинзи

Јавното претпријатие за изградба и одржување на јавен простор за паркирање и уредување и организирање на јавен локален превоз на патници во Oпштина Битола, ги известува битолчани дека од денес, четврток 29.08.2019 година, почнува со наплата на паркинг услугите на ...

Read More »

Нови паркинзи за жителите на Козле

 Денеска, градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски, го најави завршниот инфраструктурен зафат во населбата Козле. Станува збор за проект вреден 3.753.068 денари, финансиран од страна на локалната самоуправа, со кој партерно  се поплочува паркинг просторот  на ул. Јуриј Гагарин бр. ...

Read More »