Don't Miss
Home / Tag Archives: партнери

Tag Archives: партнери

Состанок на Коалицијата “ За подобра Македонија “

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ реафирмира и инсистира организирање предвремени парламентарни избори заедно со претседателските, бидејќи граѓаните на тој начин ќе одлучат дали се за понижена и омаловажена Северна Македонија или се за горда и достоинствена Република Македонија, изјави ...

Read More »

Средба на Заев со коалиционите партнери

Премиерот Зоран Заев оствари средба со претседателите и претставниците на политичките партии од владината коалиција. – Создадовме околности кои целосно го променија демократскиот амбиент во земјата, за што пристигнаа признанија и од народот со исходот на локалните избори, како и ...

Read More »