Don't Miss
Home / Tag Archives: Пелистер. реми

Tag Archives: Пелистер. реми

“Реми “ како пораз

Фудбалерите на Пелистер и Победа во пелагониското дерби во Битола ги поделија бодовите. Ова “реми “  за Пелистер е како пораз во борбата за опстанок во Лигата. Сега Пелистер се најде во уште потешка ситуација , но сепак сеуште не ...

Read More »