Home / Tag Archives: Петар Милошевски

Tag Archives: Петар Милошевски

Констракта, Каролина Гочева и „Суперхикс“ ќе бидат дел од спектаклот на стадионот на отворањето на „Битфест“

Општина Битола се подготвува за реализација на уште едно културно лето, исполнето со квалитетни културни содржини, нови концепти и традиционални манифестации. Најголемото музичко доживување во Битола ќе се случи на 3 јули на стадионот под „Тумбе кафе“  кога и официјално ...

Read More »

Музички спектакл на стадионот „Петар Милошевски“ за отворањето на 16. Битфест

Вистински музички спектакл за свеченото отворање на 16 по ред издание на Битолското културно лето „Битфест“ најавија од Општината Битола. Општина Битола се подготвува за реализација на уште едно незаборавно културно лето, исполнето со квалитетни културни содржини, нови концепти и ...

Read More »