Home / Tag Archives: пиоенр

Tag Archives: пиоенр

„Лобирање во културата – Конзулската дипломатија во Битола”

Општина Битола и Македонско научно друштво-Битола, во рамки на „Бит Фест”, приредија промоција на книгата „Лобирање во културата – Конзулската дипломатија во Битола”, чиј автор е вон. проф. д-р Марјан Танушевски. Во книгата акцентирано е ребрендирањето на конзулската традиција во ...

Read More »