Don't Miss
Home / Tag Archives: планинар

Tag Archives: планинар

Планинар почина при слегување од врвот Неолица

67 годишниот планинар од Битола, Н.Ј. почина вчера нешто пред 17 часот при слегувањето од врвот Неолица на Баба планина. Други планинари кои го придружуваа раскажуваат дека битолчанецот се онесвестил на ливада во близина на планинското село Брусник. Тие се ...

Read More »