Don't Miss
Home / Tag Archives: Плодност. одделение

Tag Archives: Плодност. одделение

Три новородени бебиња во Плодност

Првиот ден во Новата 2018 година донесе голема радост во Болница „Плодност“, затоа што годината започна со доаѓање на свет на три новороденчиња. Првото бебе во Болница „Плодност“, породено во 9.54 часот во Новата 2018 е женско, второто е машко ...

Read More »