Don't Miss
Home / Tag Archives: поддршка Владата

Tag Archives: поддршка Владата

Светнаа сијалиците во сите битолски училишта

Новата школска година во сите битолски основни и средни училишта понеделник на 3 септември може да почне. Благодарение на ангажирањето на локалната самоуправа и градоначалничката Наташа Петровска,како и разбирањето на доверителите кои ги имаа(т) блокирано  жиро сметките на училиштата и ...

Read More »