Home / Tag Archives: поевтини

Tag Archives: поевтини

Од 30 јуни драстично паѓаат цените во роаминг

-Македонија, Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина успеаја да воспостават свој регулаторен пазар и од 30 следниот месец меѓусебно да комуницираат по драстично намалени цени  во роаминг – оцени  министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски. Според потпишаната ...

Read More »

Од полноќ бензинот поевтинува за 3 денари, дизелот за 1,5 денари по литар

Бензинот поевтинува за 3 денари, дизелот за 1,5 денари по литар. Регулаторната комисија за енергетика ги утврди новите цени на горивата. Малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 се намалува за 3,00 денари по литар и ќе се точи за 74,00 денари. ...

Read More »