Don't Miss
Home / Tag Archives: показатели

Tag Archives: показатели

„Стопанска банка“ Битола со добивка од 2,25 милиони евра до крај на септември годинава

Експанзивната деловна политика на менаџментот продуцира раст на нето приходи од камати, раст на приходи од провизии и надоместоци, зголемена клиентска база, нови вработувања, ширење на мрежата експозитури и АТМ уреди. „Стопанска банка“ Битола оствари профит од 138,5 милиони денари ( 2,25 ...

Read More »