Home / Tag Archives: полициј

Tag Archives: полициј

Кражба во битолскиот театар

Според информации на битолската полиција деновиве се случила тешка кражба во битолскиот театар. Имено, шеесет и две годишниот битолчанец Л. А вчера утрината пријавил тешка кражба во просторија т.н “Реквизита“ сопственост на Национална Установа Народен Театар Битола лоцирана во Спомен ...

Read More »