Don't Miss
Home / Tag Archives: полицијата. таблички

Tag Archives: полицијата. таблички

Оштетени возилата на Петре Шилегов и неговата сопруга

Возилото на градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, но и возилото на неговата сопруга биле оштетени вчера од непознат сторител. Случајот во полиција го пријавила сопругата на Шилегов. Според официјалните информации на МВР, пак, вчера во период од 17.00 до ...

Read More »