Don't Miss
Home / Tag Archives: поплава

Tag Archives: поплава

Светските медиуми за стравотната поплава во Скопје

Поплавите во Македонија се најдоа на страниците на светските и на балканските медиуми. Тие објавија фотографии од состојбата во државата направени од македонските фотографи, пишувајќи за штетите и за жртвите. Со наслов „Бура во Македонија – најмалку 20 загинати во ...

Read More »