Home / Tag Archives: поплавите

Tag Archives: поплавите

Продажба на алкохол и по 19 часот

На денешната владина седница беше одлучен дека Министерството за економија во рок од два месеци треба да достави Предлог за изменување на законот за трговија за укинyвање на времето за продажба на алкохол и укинување на ограничувањето, односно забраната на ...

Read More »