Home / Tag Archives: попреченост

Tag Archives: попреченост

Донација за Здруженијата на слепи лица, глуви и лица со телесна спреченост од битолските лајонси

Лајонс Клуб Битола во оваа фискална година, денеска  додели донација – спортско рекреативна опрема за Здруженијата на слепи лица, глуви лица и лица со телесна спреченост. Спортската опрема ќе биде поставена во спортската сала што се наоѓа во објектот Центар ...

Read More »