Don't Miss
Home / Tag Archives: посвојување

Tag Archives: посвојување

Многи заинтересирани, а малку деца за посвојување

Според некои податоци, над 360 брачни другари се наоѓаат на списокот за посвојување на деца без родители, чиј број во моментот изнесува 86. Тоа значи, дека дури четири пати е поголем интересот на брачните двојки, или мајките кои сакаат да ...

Read More »