Home / Tag Archives: повреднеи

Tag Archives: повреднеи

Во сообраќајката кај Велес повредени 20 лица

Од Министерството за внатрешни работи се уште нема официјална информација за бројот на повредени во сообраќајната несреќа во близина на зимскиот пункт Кула. Екипи на брза помош и на МВР се уште се на терен и се уште не е ...

Read More »