Don't Miss
Home / Tag Archives: правилници

Tag Archives: правилници

Завршен натпревар на “А“ лигата во Битола

Во организација на Федерацијата за гимнастички спортови на Македонија, во саботата, во Битола, се одржа завршниот натпревар во гимнастика за сите категории во “А” лигата. На натпреварот зедоа учество над 40 гимнастичарки и гимнастичари кои се сметаат моментно за најдобри ...

Read More »