Don't Miss
Home / Tag Archives: прес-коференција

Tag Archives: прес-коференција

Нови покриви за зградите во Карпош

Со јавен повик за изградба и реконструкција на нови покриви во колективните станбени објекти, Општина Карпош почнува со големата акција за изградба и санација на покривите на колективните станбени објекти на своја територија. Денеска, пред првата таква зграда која е ...

Read More »