Home / Tag Archives: престави

Tag Archives: престави

Театарски ден во Ресен

Домот на културата „Драги Тозија“ од Ресен беше организатор на две театарски претстави во Кино салата во овој град, кои се одржаа во соработка со театарот Дел Арте од Битола. Првата претстава „Новогодишните играчки на Ема“, е претстава наменета за ...

Read More »