Home / Tag Archives: престрелка

Tag Archives: престрелка

Универзитет во Охајо е затворен поради престрелка во кампусот

Државниот универзитет во Охајо е затворен поради престрелка во кампусот, односно поради присуството на вооружен напаѓач, јавија американските медиуми. Полицијата апелира до населението да ја избегнува областа околу Универзитетот, а на присутните таму, да „бегаат, да се кријат и да ...

Read More »