Home / Tag Archives: претпријатија

Tag Archives: претпријатија

Повторно одложен судскиот процес “ Транспортер “

Судскиот процес “ Транспортер “ во кој првообвинет е екс градоначалникот на Битола, Владимир Талески е повторно одложен поради болест на една од обвинетите директорки во случајот, Анита Ангелевска. Имено адвокатот на Ангелевска доставил лекарско уверение дека таа била болна ...

Read More »

Општина Битола и локалниот Кризен штаб активно помагаат во поплавените подрачја

Општина Битола и локалниот Кризен штаб со повеќе активности, опрема и човечки ресурси во изминатите денови континуирано дејствуваат на терен во поплавените подрачја во Скопско. Над сто луѓе, волонтери, вработени во општинската администрација, јавните претпријатија и други институции, се  во ...

Read More »