Home / Tag Archives: приход

Tag Archives: приход

Математичко прашање со политичка позадина од Наташа за Наташа

Денеска на прес конференција кандидатката за советничка на ВМРО ДПМНЕ Наташа Марковска му постави на кандидатката за градоначалник на СДСМ и Коалицијата математичко прашање со политичка позадина. -Кандидатката на Заев за Битола секојдневно продолжува да бега од одговор на поставените ...

Read More »