Don't Miss
Home / Tag Archives: примања

Tag Archives: примања

Студентите од семејствата со ниски приходи ќе добијат таблети

До крајот на август треба да почне јавната  набавка за таблети за  студентите од трета и четврта година кои потекнуваат од семејства каде вкупниот приход е помал од просечната нето плата. За ова денеска информираше министерот за информатичко општество и ...

Read More »