Don't Miss
Home / Tag Archives: приватни

Tag Archives: приватни

Првите луѓе на Општината со приватни фирми

Градоначалникот на Битола, Владимир Талески и секретарот на општината, Слободан Бончановски имале приватни фирми. За Талески деновиве советникот на СДСМ, Горан Козаров ја информираше битолската јавност дека имал приватна фирма за производство на филм “Арт Медија “ ДОО Битола, а ...

Read More »