Home / Tag Archives: професионалност

Tag Archives: професионалност

Наградата за новинарство “Тоде Петревски“ му припадна на новинарката Анета Шијакова

Денеска, во градската и универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски“ во Битола, по 11. пат беше доделена наградата за новинарство на “Битолски весник“  што ја востанови во чест на прерано починатиот новинар Тоде Петревски, доајен на битолското и македонското новинарство.   ...

Read More »