Don't Miss
Home / Tag Archives: прогнози

Tag Archives: прогнози

Битола добива полигон за полагање возачки испити

По речиси 8 години од затворањето на полигонот кај спортската сала “Младост” наскоро Битола, ќе добие полигон за обука и полагање за возачки испити. Со тоа конечно ќе се стави точка на проблемот со обука и полагање за возачки испити ...

Read More »

Наредната недела уште потопло со температури над 40 степени

Уште потопло време со температури и над 40 степени Целзиусови, најавува за наредната недела Управата за хидрометеоролошки работи. – Македонија од понеделник ќе биде под влијание на уште потопла и сува воздушна маса од југ, што ќе предизвика натамошен пораст ...

Read More »