Home / Tag Archives: прооден

Tag Archives: прооден

Повторно прооден регионалниот пат Новаци – РЕК “Битола“

Стручните екипи на ФОД за само два дена изработија нов подвижен мост, кој ќе ги поврзува Битола и Новаци. Мостот од неделата е веќе поставен, со што повторно е ставен во функција регионалниот пат кој преку Новаци води до РЕК ...

Read More »