Don't Miss
Home / Tag Archives: проодност

Tag Archives: проодност

Превојот Плетвар прооден за сите возила

Сите патни правци кон Прилеп, Кривогаштани, Долнени и Крушево се исчистени од снегот и проодни, информираа утрово од Подружницата на „Македонија пат“ од Прилеп. Според раководителот на Подружницата Гоце Стефаноски, и превојот Плетвар е прооден за сите видови возила. – ...

Read More »