Don't Miss
Home / Tag Archives: радиодифузна такса

Tag Archives: радиодифузна такса

УЈП присилно ќе ја полни касата на МРТВ

Граѓаните и фирмите кои имаат неплатена радиодифузна такса до 30.06.2017 година, да извршат плаќање на долговите во најкусо време, бидејќи Управата за јавни приходи ќе отпочне со постапки за присилна наплата, предупреди денеска УЈП. „Со цел обврзниците да не се ...

Read More »