Don't Miss
Home / Tag Archives: Рацин

Tag Archives: Рацин

Донација на Општината за Заводот “ Кочо Рацин “

По повод Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби 3 декември, градоначалничката Наташа Петровска во име на Општина Битола донираше телевизор за децата кои престојуваат во Заводот за рехабилитација на слух, говор и глас „Кочо Рацин” во Битола. „По информациите ...

Read More »