Home / Tag Archives: реконсрукција

Tag Archives: реконсрукција

До крајот на април реконструкција на Владата

Премиерот Зоран Заев вчера најави дека очекува до крајот на април да заврши реконструкцијата на Владата. Во однос на испразнетото министерското место за правда и дали тоа ќе остане за ДУИ, Заев рече дека преговорите за тоа прашање се во ...

Read More »