Don't Miss
Home / Tag Archives: ректор

Tag Archives: ректор

Меморандум за соработка на Агенцијата за безбедност со Универзитетот во Битола

            Во просториите на Ректоратот на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, ректорот проф. д-р Сашо Коруновски и директорот на Агенцијата за национална безбедност, д-р Виктор Димовски, потпишаа Меморандум за соработка. Овој чин претставува потврда на заедничката заложба и интерес ...

Read More »

Сашо Коруновски повторно избран за ректор на Универзитет во Битола

          Сашо Коруновски, актуелниот ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски”-Битола, и во наредните 4 години ќе биде на чело на битолскиот универзитет. На денешните непосредни и тајни избори, членовите на наставно-научните, научните и наставничките совети на факултетите на Универзитетот му ...

Read More »

Сашо Коруновски, нов ректор на Битолскиот Универзитет

Проф. д-р. Сашо Коруновски, кандидат на Факултетот за туризам и угостителство од Охрид е нов ректор на Универзитетот” Св. Климент Охридски “ во Битола. На денешното Изборно собрание на Сенатот на Универзитетот, кое се одржа денеска во Битола, дури во ...

Read More »