Home / Tag Archives: релевантни

Tag Archives: релевантни

Да не се злоупотребуваат податоците за амбиенталниот воздух во Битола

Љубо Атанасовски, советник по животна средина во Општина Битола ја информира јавноста дека во изминатиот период како советник по заштита на животната средина и природата, вработен во одделението за животна средина во општина Битола остварил повеќе средби со „Здружението за ...

Read More »