Don't Miss
Home / Tag Archives: ремонт

Tag Archives: ремонт

РЕК „Битола“ стартуваше со ремонтот на првиот блок

РЕК „Битола“ почна со ремонтните активности предвидени за годинава. До средината на ноември ќе бидат направени редовни ремонти на Блок 1 и Блок 3 и капитален ремонт на Блок 2. Блок 1 ќе биде во ремонт до 3 јуни, по ...

Read More »

Ремонт на “Битола 1” и “ Битола 2 “

Во РЕК “ Битола “ во тек се ремонтните активности за редовен генерален ремонт на двата блока “ Битола 1” и “Битола 2.” Со оглед на тоа што двата блока работаат на еден ист оџак во исто време се врши ...

Read More »