Home / Tag Archives: режим Заев

Tag Archives: режим Заев

Филип Петровски побара ВМРО да се радикализира

Филип Петровски им се обрати на демонстрантите пред Кривичниот суд и побара ВМРО-ДПМНЕ да консолидира и радикализира и да го напушти Собранието. -Ги повикувам сите членови на ВМРО-ДПМНЕ и сите месни комитети да се сплотат, да поставиме шатори овде пред Судот ...

Read More »