Home / Tag Archives: Саитис

Tag Archives: Саитис

Саитис продадена за бадијала

Грчката компанија Саитис, која откако соптсвениците ја ограбија и ја пуштија во стечај е продадена. Според извори на порталот на Битолски весник Саитис, иако од страна на овластен проценител беше проценета на околу 1.500.000 евра е продадена за само 500.000 ...

Read More »