Home / Tag Archives: сечење

Tag Archives: сечење

За да се спречи од поплавување Новаци ќе се руши регионалниот пат кој води до РЕК

Со дозвола на министерот за транспорт и врски Миле Јанакиевски намерно ќе се сечи регионалниот пат кој води до РЕК Битола за да се направи пропуст на водата која му се заканува да го поплави цело село Новаци. -Добивме дозвола ...

Read More »