Don't Miss
Home / Tag Archives: седумнаесетто

Tag Archives: седумнаесетто

Седумнаесетто издание на Фестивалот на монодрамата

Од 24 до 28 април, во организација на Центарот за култура- Битола ќе се одржи седумнаесеттиот по ред интернационален Фестивал на монодрамата. На Фестивалот, учество ќе земат 13 претстави, од кои десет во официјална конкуренција и 3 вон конкуренција. Претставите ...

Read More »