Home / Tag Archives: секретаријат

Tag Archives: секретаријат

Кирил Божиновски: Во Владата на Груевски немаше “безработни“ вработени

Поранешниот генерален секретар на Владата Кирил Божиновски, реагираше во врска со обвинувањата од страна на актурлниот генералниот секретар на Влада, Драги Рашковски, за кои вели дека се неосновани. Тој додаде дека од 2010 година до 2017 година, професионално, чесно и посветено ...

Read More »

Незаработените плати назад

Владата ќе чека да завршат локалните избори па дури потоа ќе бара одговорност за административците кои земале плата, а со години не оделе на работа. Генералниот секретар Рашковски веќе објави дека во 2016 година буџетот на Владата е оштетен за ...

Read More »