Home / Tag Archives: семејствата

Tag Archives: семејствата

Семејствата на загинатите планинари со обвинение за организаторите на експедицијата

Навистина е згрозувачки повикот на квази планинарското друштво „Трансверзалец“ од чие дилетанство, кое се граничи со умисла, загинаа нашите две деца Калина и Александар. Цели три дена од нив не чувме јавно извинување или барем некаков израз на сочувство за ...

Read More »